top of page

Brændstofskontrol

Vi tilbyder en professionel brændstofskontrol løsning. Overvågning af brændstofforbrug vil forbedre brændstoføkonomien og spare penge.

Overvåg dit brændstofniveau live

Live brændstofniveau vil hjælpe dig med at planlægge ruter bedre. Brug det til at planlægge tankstop for dine flådechauffører forud for tiden, hvilket vil optimere din flådes ruter og spare tid og penge ved at eliminere unødig brændstofstop.

Se præcist brændstofforbrug

Følg dit brændstofforbrug og se gennemsnitligt brændstofforbrug for dine køretøjer over forskellige tidsintervaller. Systemet hjælper dig med at identificere, hvilke køretøjer der har det højeste brændstofforbrug og se deres ruter. Dette kan også bruges til at skabe incitaments baseret belønningssystem for chauffører til at belønne dem for brændstoføkonomisk kørsel.

Se ændringer i brændstofniveauet

Forskellige diagrammer hjælper dig med at identificere de steder, hvor chaufførene stopper for at tanke. De kan også bruges til at finde brændstof tyveri hvilket potentielt kan spare din virksomhed mange penge.

Generer indsigtsfulde brændstofrapporter

Brug dine data smart. Systemet indsamler værdifulde data om dine køretøjer, herunder data om brændstofforbrug og brændstofstop. Brug rapporter til at analysere detaljerede oplysninger om hvert køretøjs, kørelængde og brændstofforbrug. Dette kan bruges til forskellige sammenligninger og beslutninger for at spare på og optimere flådens brændstoføkonomi.

Følg brændstoffet hvor som helst

Tag system med dig på farten. Brug vores mobilapplikationer til at se de vigtigste data om din flåde, herunder brændstofforbrugskurver, gennemsnitlige forbrug og brændstofstop. Når alt dette måles og styres, giver det en effektiv brændstoføkonomi. Tilgængelig på både - Android og iOS.

Sensorer du kan stole på

Vi bruger høj nøjagtigheds brændstof niveau sensorer, der fungerer problemfrit sammen med vores system. Vores professionelle teknikkere installere alt for dig og sikre, at alt fungerer perfekt. 

Professionel indstilling og mere end 10 års erhvervserfaring gør vores løsning det perfekte valg til din virksomhed.

bottom of page