top of page

Digital fartskriver download

Digitale fartskriverbestemmelser kræver, at du foretager download af køretøjsfilen mindst hver 90 dage, og chaufførfilen downloades hver 28. dag. At holde styr på tidsplanen kan blive besværligt, hvis dine køretøjer kører lange ture eller arbejder i udlandet hele tiden. At downloade data eksternt og automatisk giver dig mulighed for at holde styr på alt dette med lethed.

Chauffør og køretøjs-fil download

Digital fartskriver download løsningen giver dig mulighed for at downloade både - chauffør og køretøjsdata. Så snart førerens kort er sat i fartskriveren, kontrollerer systemet automatisk, om kortet skal downloades og starter downloadet, hvis det er nødvendigt.

Spar tid ved at planlægge og automatisere downloads

Ifølge vores beregninger kan du spare op til 30 minutter pr. Køretøj pr. måned ved at automatisere fartskriverdata download. Opsæt en download plan og lad systemet tage sig af det for dig. Opsæt en brugerdefineret download plan for dine forretnings behov - en gang om måneden, en gang om ugen eller fra en bestemt dato, f.eks. den første dag i måneden.

Integration med analysesoftware
Hvornår skal din fartskriver kalibreres?

Digitale fartskrivere kræver kalibrering en gang hvert andet år. At misse en kalibrerings dato kan føre til store bøder ved vejkontrol. Systemets digitale fartskriver download løsning er integreret med vores Flåde vedligeholdelses løsning for at sikre, at du ikke går glip af kalibrerings dato. Så snart køretøjs filen er hentet, hentes næste kalibrerings dato fra filen og oprettes som en servicereminder for det pågældende køretøj.

At downloade digitale fartskriverdata er kun det første skridt for at overholde alle regler. Det næste trin er at analysere disse data. Vi har alle de nødvendige redskaber til dette. Vi har arbejdet hårdt på professionelle integrationer med flere analyseløsninger - Tachogram (vores egen digitale fartskriver data analyse løsning), idhaOnline og Optac3 af Stoneridge. Vælg selv din analyseplatform.

bottom of page