top of page

Gennemgå dine flådes ruter inden for bestemte områder og tidsintervaller

Vi har udviklet en ny rapport, der viser historiske data på alle køretøjer i flåden, der var på et bestemt sted og i en bestemt periode. Området og tidsperioden kan nemt tilpasses, så denne rapport kan bruges til forskellig flåde dataanalyser.

Løsningen blev oprindeligt udviklet til Politiet og har mange applikationer. Politiet havde brug for en hurtig og nem løsning, der ville give dem mulighed for at finde ud af, om deres køretøjer havde gjort patruljering på bestemte områder.

Et andet problem var behandling af borgerklager over politibiler på bestemte steder og tid uden at have oplysninger om politiets nummerplade.

Krav til disse problemer fører til en ny rapport i vores-systemet, som kan bruges til at spore alle køretøjer, der har været inden for en bestemt region i et bestemt tidsinterval. Brugen er lige så enkel som tegning af en zone på et kort, valg af dato / tidsinterval og gennemgang af hvilke køretøjer der har besøgt denne zone i den angivne tidsperiode.

Den samme logik kan anvendes på andre industrier. For eksempel, hvis dine chauffører skal besøge bestemte områder og lave visuelle undersøgelser, kan du nemt kontrollere, om et køretøj har været på stedet i et bestemt tidsinterval. Dette kan også bruges til at følge vejkvalitets- og landbrugsindustri kontrol, vejrensningsopgaver og enhver anden opgave, der skal udføres regelmæssigt eller uregelmæssigt.

Ud over denne specifikke rapport har vores GPS tracking platform også en udvidet geofencing funktionalitet; Advarsler om indgang og udgang af specifikke geofences, der kan tilpasses af systembrugerne, hastighedsbegrænsninger i en geofence og mange andre nyttige funktioner, herunder mange integrationsmuligheder med eksterne systemer via vores API for at skabe den perfekte løsning til dine forretningsbehov. En af vores hovedprioriteter er at fokusere på kundernes behov og skabe den bedst mulige løsning for hver enkelt af dem.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page