top of page

Mobil Tracker - Gør din telefon til en GPS tracking-enhed.


Positrack er en bekvem løsning, der gør det muligt at bruge grundlæggende GPS-tracking og vores system funktioner uden at skulle købe ekstra tracking udstyr. Det er en perfekt løsning til familier og virksomheder, der har brug for at løse specifikke problemer.

Vores mobil tracker kan bruges i mange henseender, her er de mest populære:

 1. Se dine børns placering og finde ud af, om de er på vej hjem.

 2. Følg deltagers placering i løbet af deres Vandreture, racerløb eller andre konkurencer.

 3. Modtag besked, når dine børn ankommer eller forlader skolen eller andet territorium angivet af dig.

Vores mobil tracker er også nyttig til rute og hastighed optagelse. Vores mobil tracker indsamler data om den nøjagtige placering og hastighed og sender den til vores servere i real-time. Det giver brugeren muligheden for at følge aktiviteten i realtime samt gennemgå og analysere historiske data. Her er nogle måder, hvordan du kan bruge ruter:

 1. Gennemgå drevne ruter og kørehastighed; især nyttigt, når du låner din bil eller motorcykel ud.

 2. Analyser din egen eller andres ruter og hastighed for at forstå kørselsadfærd og brændstofforbrug bedre.

 3. Virksomheder bruger vores mobile trackers som et billigere alternativ til professionelle trackers, at følge deres ansattes rute historie og hastighed. Dette er meget nyttigt i tilfælde, hvor virksomheden giver kørselspenge til deres medarbejdere, der kører til forretningsmøder eller andre business-relaterede ture med deres private bil.

Vi har arbejdet sammen med mange arrangører. Den største hidtil var kvindedags Rally, der fandt sted i Letland. De brugte vores Mobile Tracker mulighed til at spore og følge 700 hold, der kørte rundt i hele landet. Rute historie og hastighed, samt forskellige underretninger og geofencing, der gav dem mulighed for at spore den nøjagtige placering af alle deltagere let; organisere dommer job, og kontrollere, om deres drevne rute og køretøjets hastighed ikke havde overtrådt nogen af de gældene regler.

Du kan også indstille brugerdefinerede områder - såkaldte geofences - i vores system og modtage beskeder, når en person ankommer eller forlader området med den mobile tracker. For eksempel modtage en meddelelse, hvis personen forlader byen med den bil, du lånte ham; eller modtage besked, når dit barn er tæt på hjemmet. Bortset fra geofences og bevægelses meddelelser; kan du også oprette specifikke meddelelser, der sendes ud, når en mobil tracker overskrider en af dine indstillinger (Du kan indstille dine egne hastighedsgrænser i systemet).

Ydermere – kan du få adgang til vores systemet fra en mobiltelefon og bruge alle systemets funktioner, mens du er på farten.

Det er meget nemt at begynde at bruge vores mobil tracker med Evotec fleet systemet.

 1. Prøv vores system gratis i 14 dage.

 2. Log ind i systemet, og gå til fanen ”Indstillinger”

 3. Vælg afsnittet ”Bruger” i venstre side, og klik på ”Opret ny bruger” i højre hjørne

 4. Du vil blive bedt om at angive brugsrettigheder – udfyld alle felter og klik på ”Gem” for at afslutte oprettelsen af ​​en ny bruger.

 5. Når du har oprettet en konto, kan du gå tilbage til ”Kort” sektionen. Der vil du se din nyligt tilføjede bruger. Dog vil det ikke være aktiv og vises på kortet - det er fordi brugeren ikke har logget ind på vores Positrack app.

 6. For at gøre det - er du nødt til at downloade app’en. Åbn Google Play Store eller App-

store og søg efter ”Positrack” (eller besøge disse links til Android / iOS ).

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page