top of page

Fleet Lite - en simpel løsning til privat og erhvervsmæssig brug

Evotec Fleet Lite

Lite er en forenklet version af vores Pro system; men det betyder ikke at der ikke er masser af funktioner der passer perfekt til både private og firma brug.

Lite versionen kan deles op i fem grupper:

  1. GPS tracking

  2. Geo-fence zoner

  3. Rute historik

  4. Rute rapport

  5. Alarmer

GPS tracking

Er den primære funktion, der tillader dig at tracke både køretøjer og personer. Du kan tilføje dine egne enheder, bruge vores Positrack mobil tracker løsning eller købe en af vores GPS enheder.

Under online tracking fanen kan du følge dine enheder live. Deres nøjagtige position, hastighed, tomgangstid og parkeringstid. Det er også muligt at dele din biler op i grupper for et større overblik. (Dette er nyttigt for større flådeejere.)

Geo-fence zoner

Gør det muligt for dig at oprette specifikke områder der er essentielle for dig eller din virksomhed.

De kan bruges i rapporter til at se hvor og hvornår zoner forlades eller nogen ankommer. Ligesom der kan sættes forskellige alarmer der kan sendes som tekstbeskeder eller e-mails, når en specifik alarm udløses.

Er køretøjet monteret med vores sikringssystem er det muligt at sætte specielle zoner hvor adgang til varerummet er tilladt. Det giver en ekstra tryghed ved højværdigtransporter.

Rute historik

Denne del af systemet kan bruges til at tjekke historiske ruter og se hastigheds oversigter over de enheder du tracker. Rute historik hjælper dig med at analyser dine ruter i forskellige perioder.

Rute Rapporter

Rapporterne kan bruges både privat og til virksomheden. Du vælger perioden og en enhed du er interesseret i at se rute og data fra. Den genererede rapport viser så hele rute historikken inkl. Informationer om stop, km antal mellem hver stop, start og stop location for hver tur, også køretid og gennemsnits hastighed og tophastighed bliver vist.

Alarmer

Er et værktøj, som kan kombineres med geofence for at skabe en unik løsning og alarmsystem. Derudover kan du modtage advarsler om tabt GPS-signal fra din enhed, hastighed og lavt batteriniveau.

Advarsler/alarmer hjælper med at holde styr på dine sporingsenheder og deres aktivitet og du kan blive informeret om eventuelle overtrædelser og reagere hurtigt.

Evotec Fleet Lite koster 89 kr. For hver sporingsenhed, der er installeret (herunder Positrack mobile trackers) og er en perfekt løsning til privat og familiebrug. Den kan også være nyttigt for virksomheder, der ikke har brug for alle de ekstra funktionaliteter, der følger med Evotec Fleet Pro-systemet.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page