top of page

Pro / Lite - System og funktion sammenligning


Pro og Lite er to separate produkter med forskellige funktionaliteter - begge er baseret på vores flådestyringssystem. Pro er en komplet GPS tracking og fleet management løsning med mange avancerede funktioner og fuld funktionalitet, mens Lite er en forenklet version med færre funktioner - beregnet til enkelt brug og mindre virksomheder, der ikke har brug for en komplet flådestyrings løsning. Men begge systemer er bygget under hensyntagen til deres respektive målgruppers behov for at skabe en fremragende brugeroplevelse og gøre brugen og navigationen intuitiv og praktisk for alle.

*Lite versionen

*Online tracking

Online visuel billedvisning på kortet over køretøjets placering, længden af ​​stop og hastighed.

*Rapporter

Mere end 20 forskellige rapporter om flådedriften i forskellige tværsnit. Rutehistorik, besøgte steder og arbejdstiden er kun nogle af dem.

*Advarsler

Genereret automatisk og sendt (til e-mail eller SMS) vil advarsler spare tid og gøre arbejdet mere effektivt. Der findes 15 typer advarsler i systemet, som f.eks. Overskridelse af køretøjets hastighed, indtræden på et bestemt sted, manglende overholdelse af arbejdstiden eller nærmer sig afslutningen af ​​forsikrings gyldigheden.

Tilslutning til CAN

Evotec tilbyder at oprette forbindelse til lastbilens indbyggede computer så der kan modtages oplysninger om totalkørsel, motoromdrejninger, forbrugt brændstof og andre vigtige indikatorer.

Brændstofkontrol

Yderligere brændstofsmåler indbygget i køretøjets brændstoftank giver dig real time information om brændstofmængden i tanken, det gennemsnitlige forbrug, påfyldning og eventuel brændstof der forsvinder.

Blokering af motor

Hvis du installerer en enhed med blokeringsfunktion, kan klienten stoppe køretøjet eksternt og dermed sikre yderligere sikkerhed i nødsituationer.

Tovejs kommunikation med Garmin

Med vores system vil din bil navigationsenhed ikke kun tjene chaufføren, men også administrationen. Det er muligt at sende meddelelser og destinationskoordinater til føreren fra Evotec-software til Garmin-navigationen i køretøjet. Desuden kan føreren give et svar, der vil blive afbildet i systemet som en del af den overordnede kommunikation.

Temperaturovervågning

For køretøjer, hvor den transporterede last behøver en bestemt lufttemperatur, tilbyder Evotec en yderligere temperatur måleanordning, hvis indikationer kan ses af brugeren i Evotec-systemet i realtime.

Alarmtryk

For at øge sikkerheden tilbyder Evotec brug af en sikkerhedsafbryder, som sender en vagt fra G4S-sikkerhedsfirmaet til nødsituationen. I tilfælde af fjern aktivering modtager sikkerhedsselskabet besked om køretøjets nøjagtige placering uden kommunikation til føreren.

Tachograf data download og analyse - Tachogram

Remote digital fartskriver data download og DDD fil download, samt analyse. Disse funktioner med mange andre funktioner er inkluderet i vores Tachogram-løsning, som leveres med en unik applikation til chauffører. Flere oplysninger kan findes her.

Adfærdsanalyse

Analyseværktøjer til føreradfærd giver dig mulighed for at overvåge hurtig acceleration, aggressiv kørsel og tomgangstider.

Opgavehåndtering

Driverlink app giver dig mulighed for at styre og holde kontrol over dine feltarbejdere. Administrer dine opgaver med lethed, send øjeblikkeligt og planlæg job til dine fagfolk og følg statusopdateringer.

Flere oplysninger kan findes her.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page