top of page

Smugkig!

Flåde Vedligeholdelses til vores kunder - funktionalitet og interface!

Flåde vedligeholdelse

Flåde vedligehold består af fire dele:

  1. Flåde

  2. Service påmindelser

  3. Reparation omkostninger

  4. Dokumenter og licenser

Nedenfor vil vi dykke ind i detaljerne og beskrive, hvad hver sektion er beregnet til og se på de vigtigste funktioner.

Flåde Dette er den første og den vigtigste del af Flåde Vedligeholds delen. Det giver dig mulighed for at styre alle køretøjer i din flåde. Du kan bruge det dynamiske og hurtige søgeværktøj til at finde en bil, der kan søges efter bilnummer, bilmodel eller andre parametre, der kan ses i kolonnerne. Derfra kan du få adgang til specifikke køretøjs profiloplysninger. Du kan også tilføje yderligere kolonner til tekst, dokumenter eller andre medier, hvilket vil være en nyttig løsning for virksomheder, der ønsker at tildele eller gemme nogle specifikke filer til deres vognparker. Dette afsnit viser også oversigt over kommende eller udløbne service datoer, total distance, total brændstofforbrug og service reparations omkostninger, og lader dig sammenligne disse tal med de historiske data.

Service påmindelser Dette afsnit hjælper dig med at administrere dine køretøjs tjenester ved at oprette rettidig påmindelser om enhver service, der er nødvendig for dine køretøjer i flåden. Det eliminerer behovet for at gå rundt og kontrollere hvert enkelt køretøj fysisk og holde et øje med kørte kilometer, motortimer og andre målinger. Dette afsnit giver dig mulighed for at indstille en påmindelse til enhver form for service og vælge en eller flere af følgende tre parametre som påmindelses udløsere: afstand kørt, motortimer, dage siden sidste service check / reparation.

Reparations omkostninger Dette afsnit giver dig mulighed for nemt at følge dine reparations omkostninger for flåden - analyser og administrer dem. Have bedre kontrol over dine omkostninger. Tilføj reparations begivenheder, yderligere beskrivelser og fakturaer. Se, hvor mange og hvilken type ekstra omkostninger hvert køretøj har genereret. Beregn nemt leje af dine køretøjer.

Dokumenter og licenser Den sidste sektion kan bruges til nemt at tilføje og kontrollere alle licenser og dokumenter, der er knyttet til dine flådebiler. Se hvilke dokumenter der skal fornys snart, og om nogen af ​​bilerne har nogle dokumenter, der er udløbet.

Det var et hurtigt overblik over produktet og dets grænseflade. Vi arbejder også på systemreformering for at forbedre navigationen, brugervenlighed og systemets overordnede udseende, mere i den kommende uge.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page