top of page

FMC Android app opdatering - nye funktioner og nyt design


Da vi opdaterede vores system, har vi også lagt vægt på Android-applikationen og dens funktionalitet. Vi har implementeret mange opdateringer - opdateret design af applikationen samt tilføjede nye funktioner. Derudover forbedrede vi også programmets hastighed og ydeevne. For at begynde at bruge den nye version af programmet, skal du besøge Google Play Butik, søge efter FMC og installere en opdatering (eller download app'en, hvis du ikke har den). Nedenfor kan du finde mere detaljeret information om den seneste opdatering:

Nyt kort udseene

Vi har opdateret applikationsdesign og forbedret søgefunktionaliteten. Yderligere kan du søge efter køretøj, ikke kun ved navn eller nummerplade, men også efter førerens navn. Derudover har vi tilføjet en mulighed for at vælge bestemte køretøjs grupper, som du vil vise eller skjule på kortet.

Forbedret køretøjs info

Fra nu af ses der også et oversigts dashboard om daglig kilometer, køretid og stop. Derudover vises følgende oplysninger også i køretøjets info:

  • Brændstofniveau og grafer,

  • Kørselstid og hvileperiode statuser,

  • Nye temperaturdiagrammer,

  • Advarsler modtaget på bestemte ruter.

Nye kommunikationsværktøjer

Vi har også skabt et nyt værktøj til nemmere kommunikation med chauffører. Du vil være i stand til at sende og modtage beskeder fra chauffører (i form af tekst, billeder eller dokumenter). Den nye applikation har også forbedrede advarsels- og meddelelsesindstillinger, som gør det muligt for dig at oprette pop op-meddelelser på din telefon til forskellige advarsler og begivenheder (ud over de traditionelle formater SMS og e-mails).

Forvaltning af territorier

Vi har også opdateret administrationen og oprettelsesprocesser af nye territorier (geo-hegn). Du vil kunne oprette nye territorier på to måder: 1) Ved at tegne formen på det ønskede område på kortet, 2) Ved at vælge en placering på kortet, hvor du vil placere en polygon, som efterfølgende hurtigt kan justeres som du har brug for.

Vi har ikke glemt iOS-app brugerne, og er også begyndt at arbejde på opdateringer der.

Hvis du har spørgsmål eller nye forslag, er du velkommen til at kontakte os ved at skrive til GPS@evotec.dk.


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page