Spor forsendelser, arbejdsredskaber, maskiner, køretøjer og meget mere...

March 5, 2018

Sigfox er navnet på et dedikeret globalt LPWA (Low Power Wide Area) IoT netværk, som er ejet af det franske selskab af samme navn. Danmark er førende med den bedste geografiske udendørsdækning af alle Sigfox’ operatører på verdensplan med 99,7% dækning nationalt.

 

 

Ved at bruge den nyeste teknologi kan vi operere i ultra-lave strømtilstande, og med en utrolig batterilevetid på op til 7 år (ved en position om dagen) kan vores enhed knyttes til aktiver og spores uden at skulle skifte batterier. Vores enhed har indbyggede antenner til GPS-modtagelse og til Sigfox-kommunikation (ingen simkort), et 3D accelerometer, en high-performance GPS, der kan spore både GPS og GLONASS satellitter samtidigt og flashhukommelse til opbevaring af ikke afgivet information.

 

 

Få kontrol og overblik over de vigtigste ejendele og værdier.

 

 

Med Sigfox-teknologien er det muligt at spore forsendelser, arbejdsredskaber, maskiner, køretøjer og meget mere. Sporingsenhederne giver ikke kun indblik i, hvor en genstand befinder sig, men er også hensigtsmæssige i forhold til effektivisering af brugsmønstre og reelle behov.

 

 

Brug Evotec flådestyrring sammen med vores sigfox enhed og få funktioner som:

 

  • Rapporter

  • Advarsler

  • Geo-hegn

  • Sensor målinger

 

 

 

 

Søger du en bestemt løsning, eller er du i tvivl om, hvorledes en af de beskrevne muligheder i dette afsnit kan være fordelagtig i forhold til din forretning eller erhverv, så kontakt os endelig på GPS@evotec.dk 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Læs dit førerkort med Tachogram APP

March 12, 2018

1/2
Please reload

Seneste blogindlæg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
EVOTEC VAREVOGNSSIKRING

+45 31 32 99 00

 Info@evotec.dk

 

Korskildelund 6 

2670 Greve
Danmark

  • Twitter - Hvid Circle
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2019 by Evotec.