Please reload

Seneste blogindlæg

Læs dit førerkort med Tachogram APP

March 12, 2018

1/2
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Læs dit førerkort med Tachogram APP

March 12, 2018

 

 

 

 

Dette er en unik og innovativ løsning til alle chauffører, der skal håndtere fartskrivere i deres arbejde. Vi har snakket med mange kunder og forstået de vigtigste problemer, chauffører står overfor for at skabe den bedste løsning for dig. Tachogram-app er tilgængelig på Google Play.

 

 

 

 

 

 

 

Download dine kortdata når som helst og hvor som helst
Eliminer behovet for at besøge tankstationer for blot at downloade dine kortdata. Nu kan du downloade dine kortdata hvor som helst - ved hjælp af en simpel kortlæser og Tachogram-app. Kortlæseren behøves ikke hvis din vognmand også bruger Tachogram - Så downloades data automatisk.

 

 

 

Dashboard, der viser alt
Tachogram beregner automatisk resterende arbejdstid under hensyntagen til alle forskellige aspekter. Følg din resterende køretid, daglige og ugentlige hviletider og anden nyttig information om resterende grænser i et enkelt dashboard.

 

 

 

 

Se Alle overtrædelser
Hold øje med dine overtrædelser, download perioder og resterende køretid på en enkelt applikations skærm.

 

 

 

Spor dine daglige data med aktiviteter
Følg dine daglige data om dine køre- og hvileperioder. Du kan også tjekke aktivitetdata om tidligere dage.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os
Please reload

Sorter efter tags