top of page

Hvis den bevæger sig, kan vi tracke den!


Når vi taler om GPS tracking, taler de fleste mennesker om sporing af køretøjer. I virkeligheden er der en hel del efterspørgsel på GPS tracking i andre brancher. Lad os se på et par af dem for at få et fuldstændigt billede af de løsninger, vi kan tilbyde.

Entreprenør udstyr Der er virksomheder, der arbejder med udstyr, der er bygget til specifikke behov. For eksempel, vej rengøringsmaskiner, vejarbejder køretøjer, kraner, gaffeltrucks, etc. Som virksomhed ejer, har du brug for at vide, hvad der sker med dette udstyr, hvad er deres driftstimer, produktiv brugs tid, hvornår du skal planlægge vedligeholdelse, service osv... det er værd at bemærke, at Evotec også kan tracke ekstraudstyr der bliver brugt. Vores løsninger kan beregne antallet af timer en bestemt motor har kørt, eller hvilken tilstand (Tænd/slukket) et bestemt udstyret har været i . For eksempel er det temmelig ligetil at spore vejstykker hvor rengøring køretøj blev faktisk rengøring vejen. En masse af særligt udstyr har flere motorer, og du kan også nemt spore den sekundære motors driftstid og planlægge vedligeholdelse i overensstemmelse hermed. En anden brug af vores løsninger er beregning af brændstofforbrug i henhold til motorens køretid. For eksempel er der køretøjer med autonome varmeanlæg som Webasto. For disse kan vi nemt spore driftstimer af enheden og dermed beregne omtrentlige brændstofforbrug og være sikker på, at der ikke mangler noget brændstof.

Både, Pramme, skibe, I mens de fleste mennesker tror, at vand og elektronik ikke går godt sammen, er vi ikke bange for den kombination. Vi har installeret vores tracking-enheder på både, pramme og skibe for at give positionsdata for ejerne og overvåge brændstof niveauet i tankene ved hjælp af brændstof måler. Hvis brændstoffet mangler fra lette køretøjer og lastbiler, kunne det også forsvinde fra bådene og pramme på samme måde. Vi kan stoppe det, ved at overvåge dens niveau i brændstoftankene. Ud over, at det er ligegyldigt, om skibet har en brændstoftank eller 8 (Ja, vi har udstyret et skib med 8 brændstoftanke).

Trailere Når trailere bliver frakoblet køretøjer, bliver de en non-powered enhed og gover dermed nogle udfordringer med hensyn til at få strøm til enheden . Evotec har løsninger til trailer-tracking med enheder, der er specielt designet til meget lavt strømforbrug, når traileren står. Med specifik konfiguration af enheden, kan en batterilevetid fra 6 måneder op til et år nås nemt. At miste en trailer eller glemme, hvor den er parkeret, er et alvorligt problem for virksomhederne. Hvorfor ikke løse det ved at spore dem?

Tog Man skulle tro, at sætte tog på skinnerne betyder, at deres ejere aldrig mister dem og ved, hvor de er placeret. Men dette er ikke altid tilfældet. Der er tilfælde, hvor virksomhederne mister togvogne eller ikke kender deres placering. Vores samarbejdspartner har også udviklet løsninger til jernbanerne så kunderne nemt kan spore togtrafikken, tog kollisioner og andre vigtige data for jernbaneindustrien. En af vores kunder er den nationale jernbaneselskab udbyder i Letland. Ligesom med trailere - kan strøm til en tracking-enhed være et problem i disse tilfælde kan vi også stole på de batteridrevne enheder, der holder i årevis.

Landbrugsmaskiner Det kan være landbrugs udstyr/maskiner, såmaskiner, mejetærsker eller andet udstyr - Vi kan spore det. Vi kan også spore værktøjs kasser eller individuelle værdifulde aktiver ved at påsætte RFID sporings tags, som vil give oplysninger om placering af aktivet, så snart et køretøj med en tracking enhed nærmer sig den non-powered enhed. Mist aldrig dit udstyr igen!

Udover GPS og Positionering Hvad gør man hvis man har brug for at få nogle data fra stationært udstyr? Vi er bestemt klar til at hjælpe dig. På det seneste har vi set interesse fra virksomheder, der leverer brændstof til deres kunder og et behov for at overvåge brændstof niveauet i stationære tanke høj volumen brændstof. Vi er der for at hjælpe med at indsamle data fra en hvilken som helst enhed med henblik på at forbedre dine forretnings processer.

Evotec er i samarbejde med Mapon en professionel flådestyringssystem udbyder og vores mål er at hjælpe vores kunder med at løse deres forretningsmæssige problemer. Hvis du har en positionering eller dataindsamling baseret problem, du gerne vil løse for din virksomhed, så kontakt os og vi vil hjælpe dig med at finde en løsning.


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page