top of page

Digital fartskriver download.


Chauffør og køretøj fil-download. Med fartskrivere download er det muligt at downloade både - førerkort og køretøjs data. Så snart føreren indsætter kortet i fartskriveren, kontrollerer Evotec systemet automatisk, om kortet skal downloades og begynder download.

Spar tid ved at planlægge og automatisere downloads.

Ifølge vores beregninger, kan du spare op til 30 minutter pr køretøj per måned ved at automatisere fartskriver download. Opsæt et download tidsplan og lad Evotec tage sig af det for dig. Set en brugerdefineret download tidsplan for din virksomhed - en gang om måneden, en gang om ugen eller regnet fra en bestemt dato, f.eks den første dag i måneden.

Hold styr på fartskriver kalibrerings datoer.

Digitale fartskrivere kræver re-kalibrering en gang hvert andet år. Mangler der en kalibrerings dato kan det føre til enorme bøder ved kontroller. Evotec fartskrivere download løsning er integreret med vores flådestyring og vedligeholdelses løsning til at sikre, at du ikke går glip af re-kalibrering dato. Så snart køretøjets fil er downloadet, er næste kalibrering dato hentes fra filen og sat op som en påmindelse for det specifikke køretøj.

Integration med analysesoftware.

Fartskriver download er blot det første skridt for at overholde reglerne for fartskriver. Det næste skridt er at analysere disse data. Evotec har alle de nødvendige værktøjer til dette. Der er mulighed for integration med flere professionelle analyse løsninger - Tachogram (vores egen digitale fartskriver dataanalyse løsning), idhaOnline og Optac3 af Stoneridge. Vælg selv din analyse platform.


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page